text
Cele mai indragite rase de pisici
Cele mai indragite rase de pisici


#1 Maine Coon

In topul listei este puternica pisică Maine Coon. Această rasă este cunoscută pentru dimensiunea masivă și blana lunga si pufoasa. Pisicile Maine Coon la maturitate pot cântări intre 12-18 kilograme, unele ajungand si la 20 de kg. Această rasă, nu numai că este jucăușă și afectuoasă, dar este inteligentă și poate fi ușor antrenată. Maine Coon este un animal de companie perfect.

#2 Ragdoll

Această rasă de pisici iubește să fie ridicată și mângâiată, de unde și numele „Ragdoll”. Cunoscute pentru faptul că sunt incredibil de relaxate și iubitoare de afectiune, aceste pisici sunt un plus perfect pentru o familie cu copii. Deși blana lor este lungă și pufoasă, Ragdoll nu are un substrat, astfel încât este mai puțin probabil sa naparleasca. Această rasă este, de asemenea, ușor de antrenat, făcând din pisica “Ragdoll” un animal de companie excelent.

#3 Scottish Fold

Aceasta pisica este usor de recunoscut datorita urechilor pliate. Exemplarele Scottish Fold sunt foarte căutate datorită aspectului distinct și personalității sale. Aceasta este o rasă loială care se va lega de o singură persoană, dar este încă deschisă socializării cu oameni noi. Scottish Fold se bucură de atenție atunci când ii puteți oferi, dar își va petrece cu bucurie ziua relaxându-se.

#4 Siamese

Cu coloritul lor de culoare deschisă, fețele întunecate și ochii de un albastru izbitor, siamezele se numără printre cele mai recunoscute rase de pisici. Dacă sunteți în căutarea unei pisici care să vă fie cea mai bună prietenă, personalitatea socială a siamezului va fi o potrivire perfectă. Această rasă va urma stapanul neobosit și va „vorbi” cu proprietarul său prin miau. Cu această personalitate dezlănțuită, siamezul se bucură de o casă cu o familie pentru a-și îndeplini nevoia de afecțiune.

#5 American Shorthair

American Shorthair este o bucurie pentru fiecare gospodărie. Aceasta este o rasă de dimensiuni medii, care este adaptabilă oricărui stil de viață. Această pisică socială și inteligentă se bucură de un timp de joacă bun alături de stăpânii săi sau chiar de un oaspete al casei, dar se va bucura și de o perioada de singuratate bună atunci când este necesar.

#6 Persian

Persanul este cartoful de canapea felină. Ei adoră afecțiunea și sunt tovarăși minunați. Când îi lăsați singur, cel mai probabil îi veți găsi în același loc când vă întoarceți. Această pisică leneșă se va relaxa toată ziua și poate fii un prieten grozav noaptea. Atenție, îngrijirea zilnică este necesară pentru a menține blanita persanei potrivită pentru personalitatea sa regală.

# 7 Sphynx

Dacă ați văzut vreodată o pisică fără păr, a fost probabil o una din Sphynx. În ciuda numelui lor, Sphynx-ul își are originea în Canada. Din cauza unei gene recesive exemplarele acestei rase nu au păr. Această rasă își arată loialitatea urmărindu-și proprietarii și chiar dând din coadă, unii proprietari le-au descris personalitățile ca „de câine”. Datorită lipsei de părului, se știe că această pisică se alinta pentru căldură și chiar poartă pulovere!

Decizii, decizii ... este greu să te oprești la doar cateva rase, toate sunt uimitoare și frumoase în modurile lor, chiar unice. Pe care o voi veti allege ca următoarea dumneavoastra pisică? Tine doar de voi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now ButtonSuna acum: 0774662663