text
Despre Echipa Amethyst Clinic VET
Salutare, Dragi Prieteni ai necuvantatoarelor!
Am deschis prima clinica veterinara profesionista din Chiajna! Dispunem de aparatura de ultima generatie si un personal cu experienta actualizata in acest domeniu. Ne orientam atentia si grija catre animalutele care au nevoie de ingrijire specializata pentru a depasi momente neplacute sau dificile. Totodata, ne dorim sa le oferim o calitate superioara a vietii, prin ingrijiri adaptate nevoilor lor. 

Totodata, suntem alaturi de proprietari, carora ne dorim sa le asiguram toate informatiile necesare unei custodii cat mai placute si linistite a unuia sau mai multe animale.

Clinica noastra veterinara este localizata in CHIAJNA, Sat Rosu - pe strada Drumul Bacriului Nr. 35P, vizazi de Carrefour Express. 
Oferim Servicii Premium Clientilor Nostri!
Cunoastem necesitatea stabilirii unei legaturi bazate pe incredere intre detinatorii de animalute si medicii acestora. Tocmai de accea ne dorim sa va clarificam orice nelamurire, sa va raspundem intrebarilor legate de protocoalele de tratament si sa va oferim informatii cat mai exacte privind starea de sanatate a animalului pe care il aveti in ingrijire.
Progresele, descoperirile medicale din domeniu, precum si lansarea de produse/medicamente care sa tinteasca precis afectiunile sunt constante. Ne dorim sa tinem pasul cu ele si sa va aducem variante actualizate ale procedurilor medicale curente. Pentru sustinerea acestei practici, medicii nostri participa la cursuri de pregatire continua, la simpozioane veterinare națioanale si internationale. Interesul fata de tehnicile si procedurile actuale este dublat de utilizarea echipamentelor si aparatelor de ultima generatie care ofera rezultate rapide, atat de necesare pentru investigatii eficiente. Toate acestea sunt executate intr-o ambianta placuta, in acord cu ansamblul de servicii medical-veterinare complete.

Cele doua atribute esentiale ale abordarii noastre sunt pragmatismul si eficienta. Ne orientam in egala masura atat catre diagnostic, cat si catre tratamentul corespunzator, pentru ca stim ca sunt complementare si doar astfel putem asigura un rezultat corect. Scopul final este acela de a va asigura dumneavoastra cat mai putine griji, iar animalului pe care il detineti - o viata cat mai buna.

Credem cu tarie ca medicina preventiva sau anticiparea unor posibile afectiuni salveaza animalul de eventualul disconfort - si, de ce nu - pe dumneavoastra, de timp si bani.
Call Now ButtonSuna acum: 0774662663